Teenagehood Essay Checker La Suerte Esta Echada Pelicula Analysis Essay Sample Higher Drama Essays Professional Persuasive Essay Editor For Hire

Vital2Move

21 januari 2021

Vital2Move, een online platform waarbij mensen op basis van hun persoonlijke behoefte kennis maken met de juiste expert op het gebied van voeding, bewegen en/of mentale weerbaarheid.

Het aantal experts met aanbod op een gezonde leefstijl in Nederland stijgt. Uit onderzoek blijkt dat aanbieders vaak moeite ervaren om hun doelgroep te bereiken. Aan de andere kant, eindgebruikers zien vaak door het grote aanbod van beweegexperts door de bomen het bos niet meer.

Met verschillende kennisinstellingen hebben wij onderzoek gedaan om dit probleem aan te pakken. Hieruit is het digitale platform Vital2Move ontstaan. Met Vital2Move ontwikkelen we een impactvolle oplossing voor dit probleem. De diensten van dit platform liggen binnen drie thema’s:

  1. Bewegen
  2. Voeding
  3. Mentale weerbaarheid

Met dit platform creëren we verbinding tussen de juiste experts, inclusief de juiste leefstijlprogramma’s, en hulpbehoevende mensen.

Om mensen kwalitatief te helpen met hun gezonde doelen, combineert dit platform twee aspecten:

  • Een overzicht van alle geregistreerde experts: “De Booking.com voor gezondheid”.
    Men kan zelf filteren en zoeken naar experts op basis van persoonlijke voorkeuren en hulpvragen. Uiteindelijk kunnen ook recensies en waarderingen worden achtergelaten.
  • Een digitale matchmaking tool: “De Tinder voor een gezonde leefstijl”.
    Via een slimme digitale gesprekspartner worden specifieke behoeften van een persoon gekoppeld aan de juiste expert.

Het platform maakt sporten en bewegen voor iedereen beschikbaar, biedt aanbieders meer marktperspectief, maakt gebruikers bewust van hun leefstijl én ondersteunt bij het verminderen van sportblessures. Vital2Move onderscheidt zich van andere platformen middels de kwalitatieve benadering gericht op preventieve leefstijlprogramma’s.

Het prototype van Vital2Move wordt ontwikkeld door Dutch Coding Company. Een eerste, functionele, pilot heeft plaatsgevonden met verschillende aanbieders en eindgebruikers. Daarbij is onderzocht wat er technisch mogelijk is. Aan de hand van deze pilot is het platform doorontwikkeld. Momenteel zijn wij bezig met het werven van aanbieders om deel te nemen aan de testen van Vital2Move.

Nieuwsgierig geworden naar wat Vital2Move te bieden heeft? Bekijk het platform hier!