Free Water Conservation Essay In English Pdf Essay On How To Fix A Flat Tire At Home Cmu Application Essay Questions Malthus R 1798 An Essay On The Principle Of Population

#040Beweegt

26 november 2020

Een actieve stad met gezonde Eindhovenaren, dat is het doel van het samenwerkingsverband #040Beweegt.

Het streven is om de Eindhovenaar met slimme en ludieke communicatie uitingen zodanig te interesseren en enthousiasmeren dat hij/zij vaker gaat bewegen. Eindhoven wordt door de partners van #040Beweegt hiervoor als stadslab voor sport- en beweegactiviteiten gebruikt.

Het samenwerkingsverband #040Beweegt is een initiatief van InnoSportLab Sport & Beweeg, Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen en de gemeente Eindhoven. Momenteel lopen er samenwerkingsgesprekken met Strijp-T en de Oirschotsedijk. Ook wordt er met verschillende kennisinstellingen gekeken hoe we hen bij het project kunnen betrekken met betrekking tot het meten van de effecten. De samenwerking van #040Beweegt speelt, met haar unieke kwaliteiten binnen sport, technologie en kennis, een belangrijke rol in de stimulering van ongebonden sporten en beweging in de openbare ruimte.

In de praktijk geeft #040Beweegt extra aandacht aan bestaande beweegactiviteiten, social media kanalen en evenementen van haar directe en indirecte partners. Zo is bijvoorbeeld een graffiti logo van #040Beweegt tijdelijk zichtbaar op plekken in de openbare ruimte waar sport, beweging, technologie en kennis voelbaar zijn. We zorgen ervoor dat #040beweegt mysterieus, verrassend en vernieuwend is, waardoor Eindhovenaren duurzaam getriggerd blijven om vaker deel te nemen aan gave beweegactiviteiten in de stad!

Zie jij of organiseer jij een typische #040beweegt activiteit? Neem contact met ons op of post de tag!